GELOOF NIET ALLES WAT JE DENKT…
GA EENS VERDER OP WAT JE VOELT

INSPIRATIE
INNERCOLORS

Automatische concepten

BLOGNIEUWS ---BRANDSTOF VOOR ONTWIKKELING --- Het beste wat je je kind kan geven zit al in jou.. Als ouder wil je je kind het beste geven, maar wat heeft je kind nou precies nodig buiten zijn voeding, warmte, lieve woordjes, enz…Je wilt het zo goed mogelijk doen, en...

Lees meer

Blog/Inspiratie: Pesten

Over het pesten en de oorzaken daarvan wordt al heel veel geschreven en gesproken. En dat is niet voor niets. De lading die pesten met zich meeneemt is voor alle partijen moeilijk en roept veel bij ons op. Het is bekend dat het probleem veel groter is dan..

Lees meer

Innerlijke kinderen en maskers

Wat zijn ‘innerlijke kinderen’?
Als kind groei je op in een gezin of andere omgeving waar je een opvoeding krijgt die erop gericht is jou te leren hoe je je moet gedragen zoals in dat gezin en omgeving gewenst is.

Lees meer

Kinderen zijn hun ouders

Ouders kunnen soms precies benoemen wat hun kind van hen heeft. Zo heeft hij het karakter van zijn vader, maar het uiterlijk van zijn moeder, ik was als kind ook zo behendig of het organisatievermogen heeft ze van haar moeder.

Lees meer

Brandstof voor ontwikkeling

Als ouder wil je je kind het beste geven, maar wat heeft je kind nou precies nodig buiten zijn voeding, warmte, lieve woordjes, enz… Je wilt het zo goed mogelijk doen, en je wilt dat je kind niets tekort komt.

Lees meer

Innerlijke rust

Wat doe jij om innerlijke rust te voelen of te ervaren?
In mijn ogen is innerlijke rust niet:
– het gevoel na goed boek te hebben gelezen, …

Lees meer
Logo InnerColors

CONTACT ---

Chantal Kruizinga
Schieland 18
1948 RM Beverwijk

Telnr: 06-31938223
e-mail: info@coachingspraktijkinnercolors.nl

KVK: 65330137

Geregistreerd bij Dreamchild   en   aangesloten bij de beroepsorganisatie CAT